'Birlikte başarabiliriz'

Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak, yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarı ile Alanyaspor'un özlenen 1. Lig'e sezon sonunda mutlaka yükseleceğini ifade etti

İSTEDİĞİMİZİ ALIYORUZ

Haftayı genel olarak değerlendiren Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Sahamızda oynadığımız İstanbul Güngörenspor maçının zorlu geçeceğinin farkındaydık. Rakibimiz Güngörenspor’un daha önceki maçlarında da farklı bir mağlubiyetleri olmadığı ve iyi bir futbol çıkardıklarını biliyorduk. Sadece belirli nedenlerden dolayı puan alamamışlar. Bir de en büyük rakibimiz Ankaragücü’nü deplasmanda 3-2 mağlup ettikten sonra Alanya'ya gelmemiz, şehrin atmosferi ve psikolojisini değiştirdi. Şehirde bu maçla ilgili fark atacağımız bir skor bekleniyordu. Sahamızda oynadığımız 7 maçın tümünü almış olmamız ve ilk defa 8 bin kişilik bir taraftar desteğiyle sahaya çıkmış olmamız bizim için çok önemliydi.

ÜÇ MAÇI KAZANMALIYIZ

Maçın ilk yarısında zorlandık fakat ikinci yarısında iyi mücadele edip kazandık. Bu galibiyetin önemini ilerleyen haftalarda herkes daha iyi anlayacak. Bizim bir istikrarımız var. Maç kazanma geleneğini sürdürmek istiyoruz. Maç kazandıkça hem takımın hem şehrin kendine güveni geliyor. Bu bizim için çok önemliydi. Bunu 14 haftalık süre zarfında iyi yakaladığımızı düşünüyorum. Taraftarla bir bütün olduk. Sezon başladığında bin kişiyi stadyumda sayabiliyorduk. 14 haftalık kısa bir sürede nereden nereye geldiğimiz bizim için çok önemliydi. Şu anda taraftar ve şehirle bütünlüğü yakaladık. Bundan sonraki tek isteğimiz son 3 maçı da kazasız belasız atlatıp, ilk yarıya rakiplerimize puan farkıyla girmek” dedi.

04 Ara 2013 - 22:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber