Birlik zamanı

Alanyaspor Teknik Direktörü Altıparmak, tüm futbolseverlere çağrıda bulunarak "ALTAY'la önemli bir maç oynayacağız. Pazar günü Oba Stadyumu'nda taraftarın coşkusunu görmek istiyoruz" dedi

ALTIPARMAK'TAN ÇAĞRI

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, pazargünüoynanacak olan ALTAY maçı öncesi tüm futbolseverleri Oba Stadyumu'na davet etti. Altıparmak, "Taraftarın coşkusu ve desteği çok önemli. Artık maçlarımızı daha fazla seyirci önünde oynamak ve onlarla bütünleşmek istiyoruz. Zorluk derecesi yüksek bir 90 dakika oynayacağız. Önümüzde bir nevi bu ligin derbi maçlarından biri var. Futbolun gerektirdiklerini sahada yerine getirecek bir takımımız var. Hakemin son düdüğüne kadar savaşıp 3 puanı hanemize yazdıracağız" dedi.

TÜRKLER'DE ÇALIŞTILAR

Alanyaspor, pazar günü Oba Stadyumu'nda oynayacağı ALTAY maçı hazırlıklarını Türkler Sahası'nda yaptığı taktik ağırlıklı çalışma ile sürdürdü. Antrenmana ameliyat olan Ekrem katılmazken, Ünal ve Mehmet düz koşu yaptılar. Sakatlıkları nedeniyle İskenderun maçında forma giyemeyen kaptan Aydın ve golcü futbolcu Gökhan Kaba da takımla birlikte taktik çalışmaya katıldılar. Alanyaspor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. Turuncu-Yeşilli takım, yarın yapacağı ter idmanının ardından Utopia Otel'de kampa girecek.

14 Kas 2013 - 22:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber