Bir mucize olmazsa Love 'Gol Kralı'

Aytemiz Alanyaspor'un süper golcüsü Vagner Love, dün akşam oynanan maçta 1'i penaltıdan olmak üzere 2 gol attı ve 23 gole ulaşarak gol krallığına çok yaklaştı

GALATASARAY'la birlikte Süper Lig'de karşılaştığı 17 takımın 13'üne gol atmayı başaran sambacı yıldız, 23 golle kariyer rekorunu (20 gol) daha da geliştirmiş oldu. Ancak Love bu maçta gördüğü sarı kartla 4 kart sınırına ulaştı ve cezalı duruma düşerek sezonu kapattı. Love'ın en yakın takipçisi olan BJK'li Cenk Tosun, haftaya çıkacağı son maçta 6 gol birden atamazsa Süper Lig'in gol kralı Aytemiz Alanyaspor'dan olacak. Taraftar "Tosun'un bir maçta 6 gol atması mucize olur. Love gol kralı" dediler.

30 May 2017 - 00:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber