Binlerce bisikletli ’Rodosto Bike’de buluştu

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi ve bisiklet derneklerinin birlikte organize ettiği Rodosto Bike Bisiklet Şenliği kapsamında, binlerce bisiklet kullanıcısı Süleymanpaşa Sahil Dolgu Saha’dan Kumbağ Limanı’na kadar bisiklet sürdü

“İKİ teker bize yeter” sloganıyla düzenlenen etkinlik, saat 10.00’da Sahil Dolgu Alan’da bisikletçilerin bir araya toplanması ile başladı. Burada kaydını yapan bisiklet kullanıcılarına, bisikletçi tişörtü hediye edilerek, kahvaltı ikramı yapıldı.
Saat 12.00’ye kadar kayıt işlemi alındıktan sonra bisiklet turu başladı. Binlerce bisikletçi sahil boyunca bisiklet sürerek renkli görüntüler oluşturdu.
İstanbul ve çevre illerden birçok bisiklet kulübünün katıldığı Rodosto Bike Bisiklet Şenliği’nde, bisiklet turunun yanı sıra, çeşitli yarışmalar, çekilişler ve sürpriz etkinlikler gün boyu sürecek.
Belediyeden yapılan açıklamada, etkinliğin, Süleymanpaşa ilçesinin tanıtımında önemli bir rol oynayacağı belirtilirken, gelecek yıllarda uluslararası bir festivale dönüştürülmesinin planlandığı kaydedildi.
Rodosto Bike Bisiklet Şenliği’nin, Süleymanpaşa Belediyesi’nin bisiklet yolları ve fiziksel düzenlemelerinin, kentin doğal ve kültürel güzelliklerinin tanıtımını yapmak, bisiklet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak, kentte bisiklet kültürünü geliştirmek amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

25 Eyl 2016 - 19:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber