'Biletleri bitirmeliyiz'

Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Ligde kalan son haftalarda ciddi anlamda maddi desteğe ihtiyacımız var. Bu yüzden piyango biletlerinin tamamının satılmasını istiyoruz" dedi

PTT 1. Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Multigroup Alanyaspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulübe gelir sağlamak için düzenledikleri eşya piyangosu kampanyasına destek istedi. 29 Mayıs 2016'da yapılacak olan çekiliş öncesi tüm biletlerin satılması gerektiğini söyleyen Başkan Çavuşoğlu, "Kulübümüz gerçekten de kısıtlı imkanlarla buralara kadar geldi. Takımın haftalık gideri 500 bin TL. Şampiyonluk yarışı nedeniyle son 4 haftada ciddi anlamda maddi desteğe ihtiyacımız var. Bu yüzden Alanya halkından ve Alanyaspor severlerden bilet alarak takıma destek vermelerini rica ediyorum" dedi. 

DESTEK SÜRÜYOR

ÖTE yandan bilet satışları da tüm hızıyla sürüyor. Şehrin dinamikleri ile birlikte el ele veren yöneticiler, kapı kapı dolaşarak piyango biletleri satıyor. Alanya Demir sahibi Ümit Şenol 500 bilet alarak destek verirken, Alanya Çamlıcalılar Derneği Başkanı Şeref Arslan da dernek adına 250 bilet aldı. Alanyum AVM içerisinde yer alan Maslak Saat sahibi Sinan Maslak 100, Cleopatra Ink Tattoo sahiplerinden Cihan Doğan ve Halil İbrahim Karadere 100 ve Ünal Demir Doğrama sahibi Abdullah Ünal da 20 adet bilet alarak kampanyaya destek verdiler. Alanyaspor Başkan Yardımcısı ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, "Kampanyaya destek veren tüm esnaflarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

19 Nis 2016 - 22:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber