Beşiktaş taraftarına saldırı

Beşiktaş taraftarlarından bazıları ilk uçakla Türkiye'ye dönüş yaptı

MASKELİ ve askeri üniformalı kişilerin saldırısında yaralanan taraftarların bir kısmı da Ukrayna'daki hastanelerde tedavi görüyor.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le yapacağı maçı izlemek için Ukrayna'ya giden siyah-beyazlı taraftarlar saldırıya uğradı.
Saldırılarda onlarca kişi yaralandı. Yüzleri maskeli, asker üniformalı kişilerin saldırısı sırasında, yaralananların bazıları ilk tedavilerinden sonra maçı izleyemeden, Ukrayna hava yollarına ait uçakla, Kiev saati ile saat 20.00'de Türkiye'ye hareket etti.
Yaralı taraftarların durumunun anlatan bir iş adamı, 'Çok perişan durumdalar, uçakboşken yaralılar nedeniyle bir anda doldu. Anlattıklarına göre, Beşiktaşlılar'a saldıranlar, maskeli kişiler, bazılarının neredeyse suratı tam anlamıyla dağılmış durumda. Sportmenliğe yakışmayan, olaylar yaşanmış. Taraftarları tekerlekli sandalyelerle, uçağa getirtiyolar" dedi.
"HEPİMİZİ ALLAH KORUDU"
Saldırıda yaralanan Metin Tandoğan, "Maskeli ve asker üniformalı kişiler, meydanda bize saldırdı. Allah hepimizi korudu ki ağır da olsa yaralandık ama en azından ölmedik. Bizden sonra diğer gruplara da saldırılar oldu. Hastanelerde çok sayıda yaralı arkadaşlarımız var. Ben uçak bulduğum için hemen dönüyorum. Hepimizi Allah korudu" ifadelerini kullandı.
Kiev uçağı saat TSİ: 23.00 civarında Ankara'ya inmiş olacak.

07 Ara 2016 - 06:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber