Beşiktaş taraftarı Alanya’da takımı protesto etti

Alanya'ya gelen Beşiktaş kafilesi, kendilerini karşılamaya gelen siyah-beyazlı taraftarları selamlamayınca, taraftarlar protesto gösterisinde bulundu

AYTEMİZ Alanyaspor ile yarın(Pazartesi) saat 20.00'da Alanya Oba Stadyumu’da karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, saat 17.05'de Gazipaşa Alanya Havalimanı'na geldi.

Takımını karşılamak için havalimanına gelen yaklaşık 500 taraftar, futbolcuları görmek için uzuca bir süre bekledi. Özel uçakla havalimanına gelen futbolcular ve teknik heyet, taraftarı selamlamadan uçağın önüne kadar yaklaştırılan otobüse binip havalimanından ayrılmak isteyince taraftar çılgına döndü. Havalimanı çıkışında otobüsün önünü kesen taraftarlar “Futbolcular inecek, bu taraftar görecek” şeklinde slogan attı. Otobüsün önünde oturan Teknik Direktör Şenol Güneş'in otobüsün arkasına geçmesi ve taraftara bir açıklama yapılmaması taraftarları daha da kızdırdı. Beşiktaş sevgisi nedeniyle işlerini güçlerini bırakarak takımlarını karşılamaya geldiklerini söyleyen taraftarlar “Yazıklar olsun” diye bağırdı.

Yaklaşık yarım saat süren bekleme sonrası Beşiktaş'ın ünü futbolcusu Quaresma otobüsün camından el salladı. Bunu yeterli görmeyen taraftar takımını yuhalamaya başladı. Taraftarla daha sonra otobüsün önünden ayrılarak dağıldı.

22 Oca 2017 - 19:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sherlock - Beşiktaş'ın adı büyük ama küçük adamlar da görev yapıyorlar, zaman, zaman. Sonra, takımın büyük kısmı yabancı, aldıkları, alacakları paraları düşünen kişiler, taraftar sıcaklık bekliyor, fakat Şenol Güneş bile arkalara kaçmış!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 19:44

Çorum Haber