Beşiktaş mesaisi sürüyor

23 Ocak Pazartesi günü İstanbul devi Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını A2 takımı antrenörü Mustafa Camunak gözetiminde sürdürdü

SPOR Toto Süper Lig'in ikinci yarısına 3-2'lik Rizespor mağlubiyeti ile kötü bir başlangıç yapan, ardından Hüseyin Kalpar'ın istifası ile hareketli günler yaşayan Aytemiz Alanyaspor, bir taraftan da Beşiktaş ile Bahçeşehir Okulları Arena'da yapacağı maçı düşünüyor. Hazırlıklarını A2 takım antrenörü Mustafa Camunak gözetiminde sürdüren Turuncu-Yeşilli takım, bugünü çift idman yaparak tamamladı. Saat 11.00'de yapılan sabah antrenmanında dayanıklılık ve kuvvet çalışması yapan oyuncular, akşam yapılan antrenmanda ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

GUERRİER HASTALANDI
Gassama ve N'Sakala'nın Afrika Kupası'nda olması, Suley ve Sackey'nin sakatlığı derken, Candeias'ın da kırmızı kart yiyerek cezalı duruma düşmesi teknik heyeti düşündürürken, şimdi de Guerrier'in grip olduğu ve akşam antrenmanında yer almadığı öğrenildi. Gribal enfeksiyon yaşayan genç oyuncunun tedavisine başlandığı ve Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı gelen bilgiler arasında. Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

18 Oca 2017 - 21:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber