Beşiktaş lige süper döndü

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’de kendi sahasında Bursaspor’u konuk etti

SPOR Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında konuk ettiği Bursaspor’u penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Dinamo Kiev’e 6-0 mağlup olan Beşiktaş, taraftarının büyük desteği ile maça başladı.
İlk yarısından gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci yarısına ise penaltılar damga vurdu.
53. dakikada Gölhan Gönül’ün ceza sahasında düşürülmesi sonra Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi ve Cenk Tosun uzun zamandır penaltı golü yemeyen Harun’u mağlup etmeyi başardı: 1-0
65’te ise bu sefer ceza sahasında düşürülün Oğuzhan oldu ve yine Cenk Tosun topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş farkı ikiye çıkardı
Mücadelenin uzatma dakikalarında Emre Taşdemir’in golü skor belirledi ve mücadele Siyah-beyazlıların 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
Bu skorla ligdeki puanını 32’ye yükselten Beşiktaş, lider Başakşehir’i de yakaladı.

10 Ara 2016 - 20:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber