Beşiktaş'ın savunması çöktü

Beşiktaş, ligde oynadığı son 3 lig maçında kalesinde 8 gol gördü. Siyah-beyazlı takımda savunma adeta çöktü. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanına konuk olan siyah-beyazlı takım ligde son haftalarda yediği gol sayısıyla dikkat çekiyor

ŞAMPİYONLUK yarışında çekiştiği Medipol Başakşehir'e 3 golle mağlup olarak 29. haftayı mağlubiyetle kapatan Beşiktaş, kritik haftalar öncesi kan kaybediyor. Şenol Güneş'in öğrencileri, son 3 haftada ise savunmada yaşadığı sıkıntılarla adeta maç başına kalesinde 2 gol ortalaması ile mücadele ediyor. Ligin 27. haftasında oynanan ve Trabzonspor'u 4-3'lük skorla mağlup eden Şenol Güneş'in öğrencileri kalesinde 3 gol görerek, ligde bu sezon oynadığı maçlarda ilk kez kalesinde 3 gol birden görmüştü. Ardından 28. haftada Adanaspor ile evinde karşılaşan Beşiktaş, o maçı ise 3-2'lik skorla kazanmıştı. Ancak o maçta kalesinde 2 gol gören Kara Kartal'da bu tablo 3 puan kazanılmasına rağmen savunmada yaşanan sıkıntıyı ön plana çıkardı. Zirve mücadelesinde ise Medipol Başakşehir'e 3-1'lık skorla mağlup olan Beşiktaş, ligde oynadığın son 3 maçta 8 gol görerek, maç başına kalesinde 2,7 gol görme ortalaması ile mücadele ediyor.

30 Nis 2017 - 21:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber