Beşiktaş'a Arjantin'den olumsuz yanıt

San Lorenzo Kulübü Mas için ret cevabı verdi

YENİ sezon çalışmaları kapsamında kaleci, sağ bek stoper ve sol bek olmak üzere dört transfer yapmayı planlayan Beşiktaş girişimlerini sürdürüyor.
Deportivo'dan ayrılan Fabricio ile anlaştığı İspanyol kaleciyi İstanbul'da sağlık kontrolünden geçiren Siyah Beyazlılar, sağ bek pozisyonu için daha önceden protokol yaptığı Gökhan Gönül'ü de her an açıklayabilir.

Stoper için N'Kolou ve Gustavo Gomez ikilisinde ısrar eden Beşiktaş, N'Kolou ile bir türlü ortak noktayı bulamadı. Gustavo Gomez için kulübü Lanus'un yüksek bonservis bedelinde diretmesi de henüz oyuncu satmayan Siyah Beyazlıların rotasını Legia Varşova takımı oyuncusu Michal Pazdan'a çevirmesine neden oldu.

Bu oyuncu için Polonya-İsviçre maçını izleyen Gökhan Keskin, raporunu yönetime sunacak.
İzleme Komitesi Koordinatörü Gökhan Keskin'den gelecek rapora göre oyuncu ve kulübü ile temasa geçecek olan yönetim, güncel piyasa değeri 2 milyon Euro civarında olan Polonyalı stoper için öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruyor.

SAN LORENZO, MAS İÇİN RET CEVABI VERDİ
Sol bek için çok acele etmeyen ve bu transferi şartlar oluştuğundan gerçekleştirmeyi planlayan Beşiktaş, Arjantin'in San Lorenzo takımında oynayan Emmanuel Mas için resmi girişimlerde bulunmuştu.
Arjantin ekibi Emmanuel Mas için Beşiktaş'ın 1.2 milyon Dolar bonservis teklifinde bulunduğunu ve bu teklifin reddedildiğini açıkladı.
Arjantin Ole gazetesinin haberine göre Emmanuel Mas için 2 milyon Dolarlık teklif yapan Brezilya ekibi Gremio, bu transfer için bir adım önde bulunuyor.

25 Haz 2016 - 21:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber