Beraberliğin faturası Arda Turan'a kesildi

Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan maçın son dakikasına milli futbolcumuz Arda Turan'ın yaptığı faul damga vurdu

BARCELONA ile Real Madrid arasında oynanan maçın son dakikasına Arda Turan damga vurdu! Barcelona - Real Madrid maçında oyuna sonradan dahil olan Arda Turan, karşılaşmanın 89. dakikasında Barcelona ceza sahasına yakın bir noktada yaptığı faulle gündeme oturdu. Arda Turan'ın faulü sonrasında serbest vuruş kazanan Real Madrid, atış sonrasında Sergio Ramos'un kafa golüyle skoru bularak tabelayı 1-1'e getirdi.  Karşılaşmanın ardından Barcelona'da hedef tahtasına Arda Turan kondu. Maçtan önce de Arda Turan'ı eleştiren ve Barcelona için yeterli bir oyuncu olmadığını savunan Katalanlar, Ramos'un kafa golünün faturasına Arda Turan'a kesti. 
RAMOS'UN KAFA GOLÜNÜN FATURASI ARDA TURAN'A KESİLDİ
Arda Turan'ın maçın son dakikasında gereksiz bir faul yaptığı görüşünde birleşen Barcelona taraftarı, "Arda geçen dönem de aynısını yaptı, Real Madrid maçında da skorun bu şekilde olmasına yol açtı. Arda Turan'ın gereksiz fauli nedeniyle Camp Nou'dan başımız önde ayrılıyoruz. Real Madrid, bize göre çok daha iyi oynadı ancak Arda'nın faulu hesapta yoktu. Arda Turan, Barcelona için yetersiz bir futbolcu ve oyuna sonradan girebilecek daha tecrübeli oyuncularımız var. Teknik direktörümüz Arda Turan'ı oyuna alarak maçın kaderini çizdi. Arda Turan için imza toplanmalı ve bu takımdan gitmeli. Arda Turan oyunda olmaması gerekirdi, Arda Turan bu faulü yapmaması gerekirdi, Arda Turan'ın bu kulüpte olmaması gerekirdi" şeklinde yorumlarda bulundu.

03 Ara 2016 - 19:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber