Bekir Yılmaz 'turuncu' oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, geçen sezon Bursaspor'da forma giyen Bekir Yılmaz'ı kadrosuna kattı

KULÜP Basın Sözcüsü Bülent Uzel ile bir araya gelerek, 2 yıllığına kendisini turuncu beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayan 28 yaşındaki ortasaha oyuncusu Bekir Yılmaz, Adanaspor'a imza attığı için mutlu olduğunu söyledi.
Adanaspor'un çok büyük bir camia olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "Adanaspor, geçmişte ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etti. İnşallah ben de o eski günlerde ki gibi Adanaspor'un başarısı için ter dökmeye hazırım. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği olan Başkan Bayram Akgül'e teşekkür ederim" dedi.
Bülent Uzel ise, "Bekir Yılmaz çok kaliteli bir oyuncu. Süper Lig tecrübesini takıma yansıtacağından şüphem yok. Transferlerimiz devam edecek" diye konuştu.

05 Ağu 2016 - 15:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber