BAŞKENT'TE MORAL AVI

Ligde haftalardır kazanamayan Alanyaspor yarın deplasmanda Kızılcahamamspor'a konuk olacak. Denizli bölgesinden Özkan Çeliker'in yöneteceği maç 14.30'da başlayacak

HAMAM'DA ZOR MAÇ

LİGDE 8 haftadır kazanamayan Alanyaspor yarın deplasmanda Kızılcahamamspor'la karşılaşacak. Her iki takım için büyük önem taşıyan maçı Denizli bölgesi klasman hakemlerinden Özkan Çetiner yönetecek. Mücadele 14.30'da başlayacak. Alanyaspor dün sabah tesislerde yaptığı antrenmanın ardından Ankara'ya gitti. Turuncu - Yeşilli takım son çalışmasını bugün kamp yaptığı Patalya Otel Tesisleri’nde yapacak. Antrenman öncesi son haftalardaki kötü gidiş nedeniyle kurban kesilip dualar okundu. Alanyaspor'da kadro dışı olan Semavi ile sarı kart cezalısı olan Mehmet Öncan kadroda yer almıyor.

ÖZGÜVEN MAÇI
Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Teknik Direktör Haydar Durusoy, "Çok uzun süredir bize hiç yakışmayan bir grafik çiziyoruz. 4 gün içinde oynadığımız iki maçı da kaybettik. Kızılcahamam maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan alacağımız bir galibiyet bize her şeyden önemlisi moral ve özgüven katacaktır. Oyuncularım da artık bir an önce bu baskıdan kurtulmak istiyor. Kazanamıyorsak da kaybetmemek zorundayız" dedi. İki takım arasında oynanan ilk maçı Alanyaspor Ünal'ın golüyle 1-0 kazanmıştı. Kızılcahamamspor ligde 36 puanla 8. sırada yer alıyor. Alanyaspor ise 35 puanla 9. sırada.

LİGDE YARIN

DENİZLİ BELEDİYESPOR - GAZİOSMANPAŞA
BALIKESİRSPOR - İSKENDERUN D.ÇELİK
YENİ MALATYASPOR - KÖRFEZSPOR
EYÜPSPOR - OFSPOR
ANADOLU SELÇUKLUSPOR - İNEGÖLSPOR
BAYRAMPAŞASPOR - ÇAMLIDERE ŞEKERSPOR
TOKATSPOR - ALTAY
KIRKLARELİSPOR (BAY) 

#

06 Nis 2013 - 00:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber