Başakşehir-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir ve Beşiktaş ligin 29. haftasında oldukça kritik bir maça çıkacak. İşte maç öncesi son bilgiler ve takımlar hakkında detaylar...

SPOR Toto Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluğun düğümü çözülebilir... Ligin ilk 2 sırasında yer alan Beşiktaş ve Medipol Başakşehir, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda kozlarını paylaşacaklar.

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bugün saat 19.00'da başlayacak ve Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

ŞAMPİYONLUK ÖNCESİ KRİTİK MAÇ

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu zorlu karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın 64, Başakşehir'in ise 57 puanı var. Beşiktaş rakibini yener, gelecek hafta da Başakşehir puanı kaybettiği takdirde, derbide Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başarırsa şampiyon olacak.

MEDIPOL BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ

STAT: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı
SAAT: 19:00
CANLI YAYIN: beIN SPORTS
HAKEM: Cüneyt Çakır

MUHTEMEL İLK 11'LER

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara,Bekir, Attamah, Alparslan, Holmen, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosiç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

30 Nis 2017 - 11:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber