Baros, Sivasspor'a geliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Çek golcü Milan Baros'u transfer etmek istiyor

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Çek golcü Milan Baros'u transfer etmek istiyor. Çek golcünün de Sivasspor'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Sivasspor'da teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'un gelmesinin ardından ses getirecek transferlere imza atmayı planlıyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden kırmızı - beyazlı yönetimin hedefinde Milan Baros var.Banik Ostrava ile sözleşmesi sona eren ve Sivasspor'la transfer görüşmesi yapan Milan Baros'un Türkiye'ye yeniden dönmek istediği öğrenildi. 31 yaşındaki golcü futbolcunun kendisine yapılan teklife sıcak baktığı ve Sivasspor'da forma giymek istediği öğrenilirken Roberto Carlos'un bu transferde büyük rol oynadığı da ileri sürüldü.

20 Haz 2013 - 14:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber