Barça'dan müthiş geri dönüş!

İspanya Ligi'nde haftanın dikkat çeken maçında Barcelona, Valencia'yı 90+4'te Messi'nin penaltı golüyle 3-2 yendi

İSPANYA'DA haftanın önemli maçında Valencia, Barcelona'yı konuk etti. Cesare Prandelli yönetiminde 2. maçına çıkan Valencia, ortaya koyduğu futbolla Barcelona'ya zor anlar yaşatmasına rağmen, 90+4'te Lionel Messi'nin penaltı golüyle konuk ekip sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
Sakatlıkları nedeniyle Jordi Alba, Rafinha, Arda Turan ve Piquesiz Valencia karşısına çıkan Barcelona'da 14. dakikada Iniseta şanssız bir sakatlık geçirdi. Barcelona kaptanının 3-4 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Valencia ile oynadığı deplasmandaki son 10 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen Barcelona, maçın 22. dakikasında tartışmalı bir golle 1-0 öne geçti. Lionel Messi, penaltı noktasının bir kaç metre gerisinden sert vurdu, top Valencia ağlarında buluşt. Ev sahibi ekip oyunuları, Luis Suarez'in pozisyonunun ofsayt olduğu itirazları yaptı.
Lionel Messi, İspanya Ligi'nde Valencia ile oynanan maçlarda rakip ağlara 18. golünü attı. Arjantinlinin ilgde en çok gol attığı takımlar Atletico Madrid (21) ve Sevilla (20) oldu.
Barcelona, ilk yarıda net gol fırsatlarından yararlanamazken; ilk yarıyı da 1-0 önde tamamladı.
52. dakikada Munir El Haddadi'nin golü skoru eşitlerken, dört dakika sonra Nani'nin asistinde Rodrigo ağları havalandırdı ve Valencia'yı 2-1 öne geçirdi.
62. dakikada 'buradayım' diyen Altın Ayakkabı ödülü sahibi Luis Suarez takımına beraberliği getirdi.
Rakitic'in bir şutu direkten dönerken, 83. dakikada Nani, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yandan dışarı attı.
90+2'de Luis Suarez, Abdennour'un cezasahası içindeki müdahelesinde yerde kaldı. Hakem penaltı düdüğünü çaldı.
90+4'te penaltı atışını kullanan Lionel Messi, topu ağlarla buluşturdu ve Barcelona'nın 3-2'lik galibiyetini ilan etti.
Bu sonucun ardından Valencia 10 puanda kalırken, Barcelona üstüste 2. galibiyetini aldı ve 9. hafta sonunda puanını 19 yaptı.

22 Eki 2016 - 20:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber