Barbaros Azakoğlu çeyrek finalde

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği okullar arası spor faaliyetlerinde Küçük Erkekler Futbol kategorisinde Alanya birincisi olan Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu, İl Birinciliği müsabakalarında ilk maçını kazandı.

Antalya Çatalkaya İlköğretim Okulu ile karşılaşan Barbaros Azakoğlu İÖO, Atakan ve Demir’in 2 golüyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. İl Birinciliğinde temsilcimiz Barbaros, yarın Serik temsilcisi ile karşılaşacak.  120 takım arasından finallere kadar gelme başarısı gösteren Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu, yarın ki maçı ve sonrasında oynayacağı bir maçı kazandığı takdirde İl Birinciliği için mücadele edecek 4 takım arasında yer alacak. Barbaros Azakoğlu İÖO Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Naci Selbes, amaçlarının Antalya’da da başarılı olup Türkiye Şampiyonası grup maçlarına katılmak olduğunu söyledi.

#

03 Mar 2011 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber