Aziz Yıldırım o futbolcunun biletini kesti

Derbideki gereksiz tekmesi sonrası hem takımını 10 kişi bırakan hem de mağlubiyette başrolü oynayan Bruno Alves, camianın büyük tepkisini çekti. Portekizli oyuncunun, teklif gelmesi halinde...

FENERBAHÇE'DE

Galatasaray karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetten çok, Bruno Alves'in gereksiz yere oyundan atılması konuşuluyor. TT Arena'daki derbinin 53. dakikasında Sarı-Kırmızılılar'dan Dzemaili'nin sırtına anlamsız bir tekme atan Alves, hakem Cüneyt Çakır tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırılmıştı.
YILDIRIM BİLETİNİ KESTİ
Türkiye'deki ilk resmi karşılaşmasını önceki sezon Süper Kupa maçında Galatasaray'a karşı oynayıp kırmızı kartla oyundan atılan Bruno Alves, bir Cimbom maçında daha Fenerbahçe'yi eksik bırakırken, takımını yine yaktı! Alves'in ilk "kırmızı" vukuatında Süper Kupa'yı ezeli rakibine teslim eden sarı-lacivertli takım, önceki gün de Türk Telekom Arena'da yenilmekten kurtulamadı. Taraftarların "ihanetle" suçladığı Portekizli futbolcu, başkan Aziz Yıldırım'ın da sabrını iyice taşırdı. Derbiyi arkadaşlarıyla birlikte özel bir mekanda izleyen Yıldırım'ın, Alves'in gördüğü kırmızı kartta çıldırdığı öğrenildi.
BARDAĞI TAŞIRDI
Sert futbolu ve gördüğü gereksiz kartlar sebebiyle eleştirilen Alves'in böylesine önemli bir maçta yaptığı bu yersiz hareket, bardağı taşıran son damla oldu. Karşılaşma sonrası da taraftarlar, en çok tepkiyi Portekizli stopere gösterdi. Kritik maçta takımını 10 kişi bırakıp, yenilgiyi hazırlayan Portekizli oyuncu için teknik heyetin yönetime vereceği rapor, onunu geleceğini netleştirecek.
EN AZ İKİ MAÇ YOK BRUNO ALVES
Teknik direktör İsmail Kartal'ın, yönetimden bu futbolcuya ciddi bir para cezası ve uyarı verilmesini talep edeceği öğrenildi. Bu durumun tekrarı halinde ise Alves, devre arasında kendisine talip olan takımlara gönderilecek. Sezon başında babası vasıtasıyla eski takımı Porto ile bir süredir temasta olan tecrübeli savunma oyuncusunun bu anlamsız hareketi, "Ülkesi Portekiz'e mi dönmek istiyor!" şeklinde algılandı. Maç sonrası takım arkadaşlarından ve teknik ekipten özür dileyen deneyimli savunmacıya ise federasyonun, en az 2 maçtan men cezası vermesi bekleniyor.

20 Eki 2014 - 18:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber