Aziz Yıldırım' dan tepki

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA 1. Başkan Vekili’ne yüklendi, sarı-lacivertlilerin de bazı vaatler karşılığında CAS’tan davayı çektiğini yineledi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA 1. Başkan Vekili’ne yüklendi, sarı-lacivertlilerin de bazı vaatler karşılığında CAS’tan davayı çektiğini yineledi.
UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği 2+1 yıl Avrupa’dan men cezası, Tahkim Kurulu’nda +1′i kaldırılarak 2 yıl oldu. Fenerbahçe, hakkını bu kez CAS’ta arayacak. Başvuru dilekçesi bugün CAS’a sunulacak. (Kararın cuma gününe kadar çıkması bekleniyor.)
Fenerbahçe yönetimi UEFA müfettişinin mahkeme kararları ve savunmaları es geçip polis fezlekesiyle hazırladığı raporla ceza almaktan öfkeli. Ne savunma yapılırsa yapılsın UEFA’nın karşısına Türkiye’de bile yargılanmadığı maçları çıkarmasından da rahatsız. Sarı-lacivertli yönetim, dün basınla yaptığı değerlendirme toplantısında çarpıcı noktalara temas etti:

‘UEFA ASBAŞKANI ŞENES ERZİK NEREDE!’

“UEFA Tahkim Kurulu’na 4 maçtan (A.Gücü, İBB, Karabük, Sivas) yargılanacağız diye gittik ama karşımıza 8 maç (G.Birliği, Trabzon-Bursa, TrabzonİBB, Eskişehir-Trabzon) çıktı. Türkiye’de yargılanmadığımız maçlardan yargılanıyoruz. Tüm bunlar olurken Şenes Erzik nerede? F.Bahçe, CAS’tan davayı niye çekti? Bunu en iyi o ve Platini biliyor. Konuşsun ve “Baskı yaparak çektirdik” desin. F.Bahçe bu kadar aptal mıydı karşılığı olmadan, ezbere, canım istedi çektim desin. UEFA Asbaşkanı ama ortada yok. İnsan UEFA binasına asılmış fotoğrafından utanır da ortaya çıkar.”

MASAK’TAN SORUŞTURMA

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile yazışmalar yaptıklarını, iki gün önce yine kendilerine yazı geldiğini söyleyen Aziz Yıldırım, “Biz o kadar bağırıyoruz, diğerlerine neden gitmiyorlar. Şimdi de 2007’den bu yana inceleme başlattılar. Biz her şeyi zaten bildiriyoruz” ifadesini kullandılar.

17 Tem 2013 - 10:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber