Aytemiz Alanyaspor Konyaspor maçında şok eden olay

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın Aytemiz Alanyaspor ile yapılan maçta yeşil beyazlı taraftarlarları passoligsiz stada soktuğu an kameralara yansıdı

AJANSSPOR'UN haberine göre, Konyaspor taraftarları maça girerken kapılar açıldı. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da oradaydı. 6222 sayılı kanuna göre taraftarın stada biletsiz giriş yapmasının yasak olduğu bilinirken, Konyaspor taraftarının maça girmesinin ardından iki kulüp arasında yaşanan gerilimi arttırması bekleniyor.

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Stat güvenlik kamerasından izledim. Konyaspor Başkanı ve yöneticilerinin, kapıları zorla açtırıp, güvenlik kontrolü yaptırmadan taraftarlarını içeriye aldığını gördüm. Ayrıca bir Konyaspor yöneticisinin de bir uzman çavuşu tartakladığını gördük. Bunlar görüntüde var. Bazı yorumcular oturdukları yerden, bakmadan, görmeden yorum yapabiliyor. Konyaspor Başkanı karşılaşmayı taraftarlarının içinde izledi ve o taraftarlar maç boyunca sürekli küfretti. Başkanımız bunu önleyebilirdi. Ben taraftarımız arasında izleseydim o taraftar sözümden çıkmazdı ve küfür ettirmezdim."

05 Ara 2016 - 20:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Mehmet - Yalancı şerefsizler biletsiz kimse girmedi maça sizin şerefsiz yöneticileriniz maça bilerek hiç bi gerekçe olmaksızın almadılar 20 dk ama Allah dan bulacaksınız cezanızı çavuşoğlunun torpili ile bi yere kadar gidersiniz kümeye Alanya kümeye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 20:55
03

Mehmet - Sizin gibi seviyesiz takımların burada işi yok bunu net anladıkkümeye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 20:55
02

Alp Bey - Bu konuda ki açıklamaları Konyaspor yönetimi net bir şekilde yaptı. Bütün Konyaspor taraftarının pasolig i vardı ve biletliydiler. 2 dakıkalık görüntülerle bir şey elde edemezsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 20:55
01

Mehmet - Çavuşoğlu kardeşler ve Ali palabıyığa rağmen yenememenin acısı bunlar bu sene olmasa bile seneye HAK ettiğiniz lige döneceksiniz adam yalan konuşurken utanır sıkılır yüzü kızarır yazıklar olsun koymamızın acısı daha sürecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 20:55

Çorum Haber