Aydoğan’a 10 numara forma

Aytemiz Alanyaspor Altyapı Derneği Başkanı Turan Görgün ve Altyapı Koordinatörü Kamil Ulaş, 21. Dönem Antalya Milletvekili ve Alanya Belediyesi eski Başkanı Cengiz Aydoğan'ı ziyaret etti

ALTYAPI çalışmaları hakkında bilgi veren Görgün ve Ulaş, altyapıya verdiği destekten dolayı Aydoğan'a teşekkür etti. Alanyaspor'un geleceği için altyapının çok önemli olduğunu dile getiren Aydoğan, destek vermeye devam edeceğini söyledi. Görgün ve Ulaş ziyaretin anısına Aydoğan'a üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması hediye etti.

15 Şub 2017 - 18:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Seker - Sayın aydogana bi de beşiktaş forması hediye edin :))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 18:42

Çorum Haber