Aybaba ile yollar ayrıldı

Beşiktaş kulübünden yapılan duyuruda teknik direktör Samet Aybaba'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini borsaya bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten borsaya gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Teknik Adam

Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle 27.05.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, şirketimiz, fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam 1.550.000.TL'sini Aybaba'ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların iş günü olan son günlerinde her biri 155.000.-TL'lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir. Aybaba'nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir kulüple (Şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret şirketimiz tarafından Aybaba'ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak şirketimiz tarafından Aybaba'ya ödenecektir" denildi.

27 May 2013 - 16:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber