Arslan yine şampiyon

Aytemiz Alanyaspor'un milli atleti Ahmet Arslan, Cappadocia Ultra Trail Maraton yarışında 30 kilometre etabında şampiyon oldu

CAPPADOCİA Ultra Trail Maraton Yarışı 22 Ekim’de Ürgüp’te yapıldı. 30, 60 ve 110 kilometre mesafelerinden oluşan 3 yarışta 51 ülkeden 1100 sporcu mücadele etti. Sporcular Kapadokya patikalarında hem koştu, hem de bu bölgeyi tanıma fırsatı buldu. Yarışmada 30 kilometre etabında mücadele eden Aytemiz Alanyaspor'un milli atleti Ahmet Arslan rakiplerini geride bırakarak kupanın sahibi oldu. Anslan bu yarışta, 25-26 Mart 2017 tarihinde düzenlenecek Alanya Ultra Maraton’un tanıtımını da yaptı. 

İYİ BİR BAŞLANGIÇ
Arslan, Ultra Maraton için Alanya'nın önde gelenlerinden bazı beklentileri olduğunu söyledi. Cappadocia Ultra Trail Maraton’un 30 kilometrelik en kısa etabında yarışarak ultra maratonlara ve patika koşularına iyi bir başlangıç yaptığını belirten Arslan, "Önümüzdeki yıllarda ultra maraton ve patika koşularına ağırlık verip bu alanda ülkemize yeni başarılar kazandırmak istiyorum" dedi. 

3 BİN BROŞÜR DAĞITTI
Yarış sonunda 550 sporcunun katıldığı 30 kilometre etabında birincilik kazanarak ultra maratonlara çok iyi bir başlangıç yaptığını kaydeden Arslan, "İyi bir başlangıç yapmak benim için önemliydi. Bu yarışta aynı zamanda Alanya Ultra Maraton’un tanıtımını yaparak, tüm sporcuları ve izleyenleri 'Yörüklerin izinde, Toroslar'ın zirvesine' koşmaya davet ettim. Yarışmaya katılan 1100 sporcuya ve izleyicilere 3 binden fazla tanıtım broşürü dağıttık" diye konuştu.

24 Eki 2016 - 17:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber