Arsenal 3 attı 3 aldı!

Premier Lig'de 15. hafta mücadelesinde formda Arsenal, Emirates'te geri düştüğü karşılaşmada Stoke'u yenmeyi başardı

PREMİER Lig'de 15. hafta maçında Arsenal sahasında Stoke City'yi konuk etti.
Mücadelenin 25. dakikasında Shkodran Mustafi sakatlanarak yerini Hector Bellerin'e bıraktı. Bundan 4 dakika sonraysa, 29'da Charlie Adam penaltıdan bulduğu golle Stoke'u öne geçirdi.
Golden sonra etkisini arttıran Arsenal, aradığı skoru 42. dakikada Bellerin'in asistinde Walcott'la bulduğu ve maça eşitliği getirdi. İlk yarı bu skorla geçildi: 1-1.
İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip oldu. 50. dakikada Oxlade-Chamberlain'in asistinde Mesut Özil, Arsenal'i üstünlüğe taşıdı. 
75'te ise Alexis Sanchez'in asistinde bu kez sahneye çıkan Alex Iwobi oldu ve takımını rahatlattı. Iwobi'nin golü aynı zamanda maçın skorunu da belirlemiş oldu: 3-1.
Arsenal, geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliği Chelsea'nin elinden aldı. Wenger'in ekibi, ligdeki galibiyet serisini de 3 maça çıkarmış oldu.

10 Ara 2016 - 19:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber