Arda geri dönüyor

Eski GS'li futbolcu tekrar yuvaya dönüyor

ARDA  Turan, Galatasaray'ın transfer teklifini kabul etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yabancı sınırını 6+0+4 şeklinde belirlemesi sonrası mecburen yerli isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, Emre Can'i bitiremedi ama Arda Turan'dan vazgeçmedi. Öyle ki Atletico Madrid cephesi "Arda'nın peşini bırakın" mesajını gönderse de başta  Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal olmak üzere sarı-kırmızılı yöneticiler dört koldan bu transferi bitirmeye çalışıyor.

Yazın başında Fenerbahçe'den yıllık 7 milyon avroyu bulan astronomik bir teklif alan Arda'ya Galatasaray da reddedilmesi güç bir teklif sundu. 10 numarası Wesley Sneijder'in kazandığı parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, eski kaptanına yıllık 4.5 milyon avro önerdi. 2 yıl daha sözleşmesinin kaldığı Atletico Madrid'de 2.5 milyon avroya oynayan Arda teklife düşünmeden 'Evet' dedi.

SATTIKLARI PARAYA GERİ ALACAKLAR 

İspanyol ekibi ile masaya oturacak sarı-kırmızılı idareciler, Arda'yı sattıkları paraya (12 milyon avro) geri almaya çalışacak. Atletico Madrid, sözleşmesine "25 milyon avroya serbest kalır" maddesi koydurduğu oyuncusu için pazarlıklara kapalı. Ama bir gerçek var ki Arda bu sezon satılmazsa, gelecek yaz 1 sene sözleşmesi kalacak ve Atletico'nun zarar etmesi söz konusu olacak.

03 Ağu 2013 - 14:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber