Antalyaspor'dan ziyaret

Antalyaspor Altyapı İdari Menejeri Sadettin Sincanlıoğlu, Altyapı Teknik Sorumlusu Kamil Kabay ve Futbol Okulları Sorumlusu Mehmet Akdülger dün Alanyaspor kulübünü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Alanyaspor'u temsilen Sportif Direktör Haydar Durusoy ve Alanyaspor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Naci Selbest hazır bulundular. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kamil Kabay, "İki kulüp arasındaki ilişkileri geliştirme anlamında bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Alanyaspor'un genel kurulunun ardından ilişkileri yönetimsel boyutta sürdürmek istiyoruz" dedi. Alanyaspor Sportif Direktörü Haydar Durusoy da, "İki kulüp arasındaki altyapı ve üstyapı bağlarının gelişmesi adına  kongre sonrasında daha üst düzeyde sürdürmek için adımları atacağız" dedi.

#

31 May 2012 - 00:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber