"Ankaragücü misafirimizdir"

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi yaptığı açıklamada," Ankaragücü yönetimi, ve taraftarı ile bizim misafirimizdir" dedi

BAŞKAN Çavuşoğlu yaptığı açıklamada," Son dönemde Ankaragücü taraftarlarına karşı gruptaki takımlar güvenlik kurulu kararları ile seyir yasağı getirdi. Bizler futbolun taraftar ile güzel olduğuna inanan insanlarız. Ankaragücü yönetimi ve taraftarı ile bizim misafirimizdir. Karşılaşmanın dostluk içinde başlayıp bitmesini istiyoruz. Futbolda rekabet saha içinde olmalıdır. Bugün yaptığımız güvenlik kurulu toplantısında da Sayın Kaymakamımız Erhan Özdemir ve mülki amirlerimiz de hiçbir yasaklama getirmeden Ankaragücü'nün en iyi şekilde ağırlanmasını kararlaştırdı. Bizler 90 dakika boyunca en küçük bir olay olmadan maçın tamamlanacağına inanıyoruz. Rakibimizi çiçeklerle karşılayıp, çiçeklerle uğurlayacağız" dedi.

11 Nis 2014 - 12:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

cengiz - tşk başkan alanyaspor un neden başarılı olduğunun kanıtıdır bu beyan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 12:58

Çorum Haber