Amaç çıtayı yükseltmek

ALBİMO Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu ligde üst düzey mücadele etmeyen takımlara da, futbolculara da yer yok. Bu nedenle hem bireysel, hem de takımın temposunu biraz daha yukarılara taşımalıyız" dedi

ALBİMO Alanyaspor deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını dün yaptığı iki idmanla sürdürdü. Sabah antrenmanında teknik heyet takıma kendi vucüt ağırlığıyla kuvvet çalışması yaptırdı. Akşam idmanında ise sınırlı alanda çabuk kuvvet çalıması yapıldı. Akşam antrenmanı yarı saha maçla sona erdi. ALBİMO Alanyaspor hazırlıklarını bugün yapacağı taktik çalışmayla sürdürecek. Elazığ maçında  rahatsızlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Koray, dünü düz koşu yaparak geçirdi. Bu oyuncunun da bugün takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Maç öncesi Turuncu-Yeşilli takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

ÇITA YÜKSELECEK

Teknik direktör Kalpar, "Bu ligde üst düzey mücadele etmeyen takımlara da, futbolculara da yer yok. Bu nedenle hem bireysel, hem de takımın temposunu biraz daha yukarılara taşımalıyız. Antalya maçını ne kadar yüksek tempoda oynadıysak, Elazığ maçının büyük bölümünde aynı şekilde oyundan düştük. Yapacağımız antrenmanlarla  fiziki anlamda da bir istikrar yakalamak zorundayız. Karşıya bu ligin çok koşan ve bu yönüyle puanlar toplayan takımlarından birisi. Deplasmanda oynayacağız. Rakipten daha fazla mücadele etmek zorundayız. Takımımıza inanıyorum, bu maçtan galibiyetle döneceğiz" diye konuştu.

18 Ara 2014 - 02:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber