Alex Alanya'ya geliyor

Alanya ve çevresinde yaşayan futbolseverler Ocak ayında futbola ve yıldızlara doyacak. Turnuvaya katılacak olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanısıra Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza Coritiba formasıyla Oba'da jübile yapacak

OCAK ayında Alanya'daki Oba Stadyumu'nda düzenlenecek olan uluslararası turnuvanın programı kesinleşti. Turnuvada Galatasaray, Beşiktaş, Arjantin'den River Plate ve Brezilya'dan Coritiba takımları katılacak. Turnuvada 16 Ocak'ta Beşiktaş-Coritiba, 17 Ocak'ta Galatasaray-River Plate, 18 Ocak'ta öğle saatlerinde Beşiktaş-River Plate, akşam ise Galatasaray-Corotiba maçları oynanacak. Turnuvada şampiyon ve üçüncü takımı puan ve averaj sistemi belirleyecek. Organizatör Parkgrup organizasyon şirketi bilet fiyatlarını normal tribünler için 50, VIP tribünü için ise 70 TL olarak belirledi.

JÜBİLE YAPACAK

Turnuvada Beşiktaş ve Galatasaraylı yıldızların futbolseverlerle buluşacak olması kadar önemli bir olay daha yaşanacak. Uzun yıllar Fenerbahçe kaptanlığını yapan Alex de Souza, takımı Coritiba ile son kez kaptan olarak sahaya çıkacak ve 18 Ocak Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçında Türkiye'deki jübilesini yapacak. Turnuvada mücadele edecek olan takımlardan Galatasaray, Coritiba ve River 

Plate, Goldcity Otel'de kamp yapacaklar. Dünyaca ünlü River Plate takımı bu organizasyonla ilk kez Türkiye'ye gelecek ve hazırlık maçı oynayacak.

19 Ara 2014 - 09:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber