Alban Hoxha haftaya geliyor

Gaziantepspor Yönetimi'nin, Arnavut kaleci Alban Hoxha’ya gelecek hafta imza attıracağı belirtildi.

GAZİANTEPSPOR, kaleci, defans ve forvet bölgesine olmak üzere transfer etmeyi planladığı takviyeler için çalışmalarını yürütüyor.
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Gaziantepspor transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala defans, kaleci ve forvet transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Takımdan ayrılan oyuncuların eksikliğini hissettirmemek amacında olan Gaziantepspor, eksik bölgelere takviye yapmayı planlıyor. Gaziantepspor, kale, defans ve forvet bölgeleri için listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Yeni sezona eksiksiz girmek isteyen Gaziantepspor'da görüşme halinde olunan oyuncuların imza atma aşamasına getirildiği öğrenildi.
Karcemarskas takımdan ayrıldıktan sonra kaleyi tecrübeli bir eldivene teslim etmek isteyen yönetimin son olarak görüştüğü Arnavut kaleci Alban Hoxha'ya gelecek hafta imza attıracağı belirtildi. Defans hattı için Atalanta kulübünde forma giyen Prince ile söz kesen yönetim oyuncuya pazar ya da pazartesi günü imza attırmayı hedefliyor.
"FORVETTEKİ SESSİZLİK SÜRÜYOR"
Gaziantepspor Kulübü yöneticilerinden Hikmet Akay'ın, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından forvet transferi müjdesi vermesine rağmen sessizlik hala sürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da transfer komitesi ile görüşerek bu transferin bir an önce çözülmesini istediği öğrenildi.

12 Ağu 2016 - 14:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber