Alanyasporlu Gassama'ya taraftar saldırdı

Dün akşam Fildişi Sahilleri'yle Paris'te oynanan özel maçta Senegal formasıyla ilk 11'de sahaya çıkan Alanyasporlu Gassama, bir taraftarın saldırısına uğradı

Alanyasporlu Gassama'ya taraftar saldırdı
Haber albümü için resme tıklayın

SENEGAL ile Fildişi Sahilleri arasında oynanan hazırlık maçının son dakikalarında taraftarlar bir anda sahaya girdi ve futbolculara saldırdılar. Alanyaspor'un başarılı defans oyuncusu Lamine Gassama da 24 numaralı Senagal forması ile maça ilk 11'de başlamıştı. Sahaya giren taraftarların hedefi olan Gassamayı bir taraftar yere indirdi. Adeta bir rugby oyuncusu gibi Gassama'nın üstüne atlayan taraftarı güvenlik güçleri yakaladı. Yere düşen Gassama'nın ise herhangi bir sakatlık yaşmadığı öğrenildi. Yaşanan olayların ardından 1-1 devam eden maçı 89'uncu dakikada hakem tatil etti. İki takım futbolcularıda güvenlik güçlerinin kontrolünde stadı terk ettiler.
Bu sezonun ilk döneminde Aytemiz Alanyaspor forması giyen defans oyuncusu Adoulaye Ba da maçtaydı. Ba, yedek kulübesinde olduğu için saldırılardan etkilenmedi.

29 Mar 2017 - 12:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber