Alanyaspor’dan hakem hatalarına tepki

Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, 2017 -2018 sezonuna hakem hatalarıyla başladıklarını söyledi

SÜPER Lig'de yeni sezona iyi başlayamadıklarını ancak hakemlerin de neticeye tesir edecek önemli hatalar yaptığını belirten Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, "Ligin ilk haftasındaki Kasımpaşa maçında Suat Arslanboğa ve deplasmanda oynadığımız Bursaspor maçında Serkan Tokat aleyhimize çok ağır penaltı kararları verdi. Özellikle son Bursaspor maçında savuma oyuncumuz Welinton rakibe değmemesine rağmen maçın orta hakemi Serkan Tokat skandal bir penaltı kararına hükmetti. Buna rağmen ikinci yarıda toparlandık ve eşitliği sağladık ancak son dakika golüyle mağlup olduk" şeklinde konuştu.

"KARARLAR ÜRKÜTÜYOR"
Alanyaspor aleyhine verilen basit ve haksız penaltı kararlarının kendilerini ürküttüğünü de dile getiren Özçelik, "Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin zemininde ‘maç oynanır’ raporu verenler cinayet işlediler. Maçın ilk dakikasından itibaren zemin sürekli kalktı. Her iki takımdan da oyuncular sakatlandı ve maça devam edemedi. Henüz çimleri yeni serilen bir stadyuma maç veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri bunu öngörmeliydi ve bu stadyuma maç vermemeliydi. Futbolda sporcu sağlığı ön planda olması gerekirken maalesef biz bunu göz ardı ediyoruz" ifadelerini kullandı.

22 Ağu 2017 - 18:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

nuri görür - Süper ligi hakemler yönetiyor; bu yeni değil. Bu arada Alanyaspor, taktik değiştirmezse hakeme gerek kalmaz, düşme hattından kurtulamaz. Evet hakemlerin payı var, ama oyun düzenine de el atmak gerekir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 18:10

Çorum Haber