Alanyaspor’a saldırdılar

Karabükspor - Alanyaspor maçının hemen ardından çıkan olaylarda temsilcimiz sahayı 10 dakika geç terketmek zorunda kaldı. Tribünlerden atılan koltuk parçaları ve yabancı maddeler yardımcı hakemi başından yaraladı. Futbolcularımıza yapılan saldırının ardından taraftar otobüsleri de taşlanıyor

PTT 1. Lig'in 30. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Multigroup Alanyaspor arasında oynanan mücadelenin hemen ardından hem saha hem de tribünler karıştı. Maçın son anlarından her iki takım teknik direktörlerini de tribüne gönderen hakem Bülent Yıldırım, maç sonunda da birbirleriyle yumruklaşan Karabüksporlu Cemil Adıcan ve Alanyasporlu Sinan Özkan'a kırmızı kart gösterdi. Tribünlerden atılan yoğun yabancı maddeler ve koltuk parçaları yardımcı hakemlerden birinin kafasını yaralarken, Multigroup Alanyasporlu futbolcular ve teknik heyet 10 dakika boyunca sahadan çıkamadılar. 

SÜPER LİG'E 4 KALDI
EN
yakın takipçimiz Kardemir Karabükspor'u elimizden kaçırdık ancak 'Direkt Süper Lig' için avantaj bizde. Kalan 4 maçımızı kazanırsak önümüzdeki sezon GS, FB ve BJK ile kapışacağız.Mutligroup Alanyaspor, direkt Süper Lig'e yükselme yolundaki en büyük rakibi Kardemir Karabükspor'a konuk oldu, Alanya bu çok kritik maça kilitlendi. İlk yarı berabere biterken, ikinci yarıda Ayite'nin penaltı golüyle öne geçtik ancak Karabük'ün beraberlik sayısına engel olamadık. Rakip, son dakikalarda 10 kişi mücadele etti ancak sonuç değişmedi.

TAŞLI SALDIRI
ELİMİZDEN kaçırıp, altın değerinde 1 puan aldığımız Karabük'le aramızdaki 1 puanlık farkı ve ikinci sıradaki yerimizi koruyarak kalan son 4 haftaya avantajlı girdik. Bu durum rakibi çıldırttı ve Alanya'da büyük bir misafirperverlik örneğiyle karşılanan ev sahibi, hem futbolcularımıza, hem de taraftar otobüslerine saldırdı. 

İlgili Haberler

Otobüsü böyle taşladılar

17 Nis 2016 - 21:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ÇETİN SULH - BİZ BAŞKA MAÇ MI İZLEDİK? SON DAKİKADA DİREKTEN DÖNEN TOP, BOŞ KALEYE ATAMAYAN KARABÜKLÜ FORVET? MURAT AKIN IN KAÇIRDIKLARI?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 21:03

Çorum Haber