Alanyaspor yeni kaleci arayışında

Çek kaleci Zlamal'dan istediği verimi alamayan Alanyaspor yönetimi, tecrübeli eldiven Haydar Yılmaz'a rakip olabilecek yabancı bir kaleci arayışına girdi

Alanyaspor yeni kaleci arayışında
Haber albümü için resme tıklayın

SÜPER Lig’deki ilk sezonunda tüm futbolseverlerin alkışlarını toplayan Alanyaspor, yeni sezonda da istikrarını sürdürmeyi planlıyor. Kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Alanyaspor'un gözünü Hollanda’ya çevirdiği öne sürüldü. Mbilla’dan sonra ikinci takviyesini kaleci mevkiine yapmayı planladığı iddia edilen turuncu yeşillilerin, AZ Alkmar’ın 24 yaşındaki genç file bekçisi Sergio Rochet Alvarez ve Fransız kaleci Remy Riou ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. 3 sezondur AZ Alkmar takımında forma giyen Alvarez, genç olmasının yanı sıra performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fransa basınında yer alan başka bir haberde ise, Alanyaspor'un geçen sezon Nantes forması giyen Remy Riou ile anlaştığı öne sürüldü. Geçen sezonun ikinci yarısıyla birlikte gözden düşen Riou 22 lig maçında forma giymiş ve kalesinde 34 gol görmüştü.

27 Haz 2017 - 18:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber