Alanyaspor U19 tutulmuyor

Coca Cola U19 Gelişim Ligi 2'nci Bölge Grubu'nda mücadele eden Aytemiz Alanyaspor U19 takımının bileği bükülmüyor

TURUNCU yeşilli takım 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 18 puan topladı. Ligde son olarak 18 Aralık 2016 tarihinde Altınordu'ya deplasmanda 3-0 yenilen turuncu yeşillilerin 8 maçtır bileği bükülmüyor. Manisaspor'u 2-1, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Karşıyaka'yı 2-0, Fethiyespor'u 3-0 ve Bergama Belediyespor'u 3-1 yenen turuncu yeşilliler, Nazilli Belediyespor ve Denizlispor ile 1-1, Bucaspor ile 0-0 berabere kaldı. 35 puanla 7'nci sırada yer alan antrenör Mehmet Altundal'ın öğrencileri, 5 Mart Pazar günü sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek.

27 Şub 2017 - 13:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber