Alanyaspor için kritik dönemeç

Süper Lig'deki 34 puanlı temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bugün ateş hattından kurtulmak isteyen Kayserispor'a konuk olacak. Kadir Has Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan mücadeleyi genç hakem Halil Umut Meler yönetecek

SPOR Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Osmanlıspor mağlubiyeti ile kapatan ve 3 maçlık galibiyet serisi sona eren temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bugün deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak. Çok ciddi bir ekiple karşılaşacaklarını söyleyen Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, önceki gün verdiği röportajda üst üste iki önemli deplasman maçı yapacaklarını ve bu maçlardan puan çıkaramamaları halinde sıkıntıya düşeceklerini söylemişti. Kayserispor maçının final niteliğinde olacağını da aktaran tecrübeli teknik adam "Alınacak her puan altın değerinde olacak. Rakiplerimize göre rahat durumda olabiliriz ama bu rehavete yol açmamalı. Kayserispor'u yenerek üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.

VAGNER LOVE BELKİ

Aytemiz Alanyaspor, dün sabah Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla maçın Alanya'daki hazırlıklarını tamamladı ve havayoluyla önce Ankara'ya, oradan da Kayseri'ye gitti. Temsilcimizde Darko Lazic ve Deniz Vural dışında eksik yok. Sakatlığı süren ve antrenmanlarına özel fizyoterapisti ile hafta içinde devam ettiren Vagner Love'ın da Kayseri'ye götürüldüğü, oynayıp oynamayacağının ise bugün belli olacağı öğrenildi. Son 4 maçını kaybeden ve Alanyaspor maçını çıkış mücadelesi olarak gören rakip Kayserispor'da ise Kana Biyik ve Ryan Mendes'in sakatlıkları sürüyor. Genç oyuncular Deniz Türüç ve Güray Vural ise cezaları nedeniyle Alanyaspor'a karşı forma giyemeyecekler.

28 Nis 2017 - 23:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber