'Alanyaspor gururumuz'

Alanyaspor yönetimi, kısa bir süre önce Alanya İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Haşim Çakmaklı'ya 'hayırlı olsun' ziyareti yaptı. Müdür Çakmaklı, "Süper Lig'e yükselen Alanyaspor hepimizi gururlandırdı" dedi

ALANYASPOR2. Başkanı Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Dilaver Çekiç, başkan yardımcıları Nurettin Uludağ, Enver Vural, Mehmet Uslu, Erdal Akgün, 
yönetim kurulu üyeleri Atila Günkaya, Eray Erdem, Murat Kayacan, Muharrem Göçmenoğulları, Mehmet Güler ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Gazipaşa Emniyet Müdürü iken Alanya Emniyet Müdürü olarak atanan Haşim Çakmaklı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yurtdışında olmasından dolayı katılamadığı ziyarette konuşan 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Çakmaklı'yı tekrar Alanya'da gördükleri için mutlu olduklarını söyledi. 
'EL ELE VERECEĞİZ'
Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alanyasporlu yöneticilere teşekkür etti. 2002-2008 yılları arasında da Alanya'da görev yaptığını söyleyen Müdür Çakmaklı, "Kaderimizde tekrar Alanya'da görev yapmakta varmış. Bu güzel şehre tekrar görev için döndüğümden dolayı son derece mutluyum. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Alanya'mıza daha güzel bir gelecek oluşturabilmek için el ele vererek çalışacağız. Alanyaspor takımını da Süper Lig'e yükseldiği için kutluyorum. Bölgemize Süper Lig sevincini yaşattılar. İnşallah daha iyi başarılar elde edeceklerdir" dedi.

10 Ağu 2016 - 14:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan - Sayın belediye başkanımız söz verdigi

Mahmutlara büyük tesisi de yaparsa inşAllah daha güçlü olacak Alanya spor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 14:31

Çorum Haber