ALANYASPOR BAYRAMI

Alanyaspor'un Konya Şekerspor'la golsüz berabere kalıp ikili averajla ligde kalması şehirde büyük sevinç yarattı. Teknik Sorumlu Ahmet Aygün, “Bu işi ancak yürekli insanlar başarabilirdi, biz de gereğini yaptık” dedi

MÜTHİŞ SEVİNÇ
LİGDE kalması birçok olasılığa bağlı olan Alanyaspor’un tarihinin en önemli 90 dakikalarının birinde Konya Şekerspor'la golsüz berabere kalarak kümede kalması ilçede bayram sevinci yaşattı. Son haftaya girilirken Tepecikspor'la kümede kalma savaşı yaşayan temsilcimiz zoru başardı. Önceki gün ligin son maçları oynanırken Tepecikspor'un Turgutlu deplasmanında erken dakikalarda bulduğu goller herkesin yüreğini ağzına getirdi. Ekstra Play-Off'a katılması Alanyaspor galibiyetine bağlı olan Şekersporspor karşısında 90 dakika savaşan ve sahadan istediğini alan temsilcimiz sevenlerine derin bir oh çektirdi.
YÜREĞİMİZİ KOYDUK
ALANYASPOR Teknik Direktörü Ahmet Aygün, maç sonrası yaptığı değerlendirmede ancak yürekli insanların başarabileceği bir olayı başardıklarını ifade etti. Aygün, “Başkanımız, yönetimimiz, teknik heyet ve futbolcular maç öncesi puan alacağımıza çok inandık. Yüreğimizi ortaya koyduk, cesurca savaştık ve istediğimiz aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Küme düşmenin bir teknik adam ve futbolcu işin ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Şükürler olsun ki bu duyguyu yaşamadık. İnşallah bir daha bu durumlara düşmeyiz. Her şeye rağmen bu işi son maça kalmamalıydı ama futbolda bunların bazen önüne geçilemiyor” dedi.

#

18 May 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber