'Alanyaspor'a sahip çıkalım'

Alanya Sevdalıları Derneği'nin (ALSEV) 'Birinci Alanyalılar Gecesi'nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Aytemiz Alanyaspor'a destek çağrısında bulundu

ULUDAĞ "Alanyasporumuz Süper Lig'de. Alanyalılar olarak şehrimizin markası olan Alanyaspor'a sahip çıkalım. Ben son Bursaspor maçındaydım. 3-1 gibi bir skorla Bursaspor'u yendik. Alanyaspor'a biraz daha destek verip tribünleri doldurmamız gerekiyor. Alanyaspor Store'a uğrayıp forma almanızı istirham ediyorum. 1 Nisan'da Kasımpaşa ile maçımız var. Hepinizi tribünlerde coşkuyla takımınızı alkışlarken görmek isterim" dedi.

22 Mar 2017 - 22:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bu gece AKP'nin seçim yatırımıdır - Zaten Alanyalılar gecesi 1990'ların başından beri yapılıyordu. Bu gece, tamamıyla AKP'ye oy devşirmek için yapılmış bir gecedir. Neden önceki sürdürülmüyor? Hani geleneklere saygı vardı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 22:43

Çorum Haber