Alanyaspor'a çok yakışır

Her yaz Alanya'da tatil yapan, Alanyalı çok sayıda dostu olan Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor macerası bugün sona erdi. Haberi duyan spor kamuoyu, "Hamzaoğlu Alanyaspor'a çok yakışır" yorumları yapmaya başladı

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, bu akşam oynanan ve 1-0 kaybedilen Adanaspor maçının ardından Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Bursaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "2015 yılından beri birlikte çalıştığımız sayın Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle olan birlikteliğimiz bugünden itibaren sonlandı. Kendilerine teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı. Hüseyin Kalpar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor ise Pazartesi günü çok kritik bir Beşiktaş maçına çıkacak. Altyapı antrenörü Mustafa Camunak gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'un adı ise hemen Hamza Hamzaoğlu ile anılmaya başlandı. Kalpar'ın istifasının ardından henüz yeni bir isimle anlaşma sağlamayan Turuncu-Yeşilli yönetimin, deneyimli teknik adam Hamzaoğlu'na teklif yapacağı iddia edilirken, Hamzaoğlu'nun da gelecek olan herhangi bir teklife sıcak bakacağı konuşuluyor.

21 Oca 2017 - 23:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

MK - Bu yönetim bu sezonu mustafa hoca ile bitirir Ertuğrul hoca ile anlaştık dediler sabah caydılar bu hafta bütün rakipler 3 puan aldı transfer yaptı biz elimizdekilere sahip olamıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 23:35

Çorum Haber