ALANYA'NIN AYIBI OLUR

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu, "Sorunu Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na anlattım, destek göremedim. Bu benim değil, Alanya'nın ve onların ayıbı olacak" dedi

DESTEK GÖREMİYORUZ
ALANYASPOR kulüp Başkanı Hakan Dizdaroğlu, transfer yasağının kaldıramama olasılığının yüksek olduğunu bu durumun sadece kendisinin ve yönetim kurulunun değil tüm Alanya'nın ayıbı olacağını ifade etti. Dizdaroğlu, "Kaymakam Hulusi Doğan ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na giderek durumu anlattım. Federasyon borçlarının ödenmediği takdirde başımıza neler gelebileceğini tek tek izah ettim. Her ikisinden bu zorlu dönemde hiçbir destek göremedim. Ben federasyona olan borçları 150.000 TL'ye kadar düşürdüm. Kendi imkanlarımı da kullandım. Buna rağmen destek gelmiyor. Bu saatten sonra benim de yapabileceğim çok şey yok, bu ayıp tüm Alanya'nın ve bize destek vermeyenlerin ayıbıdır" dedi.

OYUNCULAR BEKLEDİ
ALANYASPOR'DAKİ 20 yeni transferin bugüne kadar kulübü beklediğini ve antrenmanlarda canla başla çalıştığını ifade eden Dizdaroğlu, "Bu oyunculara, bizleri beklediği için teşekkür ediyorum. En çok onlar övgüyü ve desteği hak ediyor. Onların sahaya çıkıp futbol oynamaları ve borcu ödemek için son iki günde elimden geleni yapacağım. Haftaya kalırsa da sürenin son dakikasına kadar 150.000 TL'yi bulmak için çaba göstereceğim. Koskoca Alanya bir araya gelip bu sorunu çözebilir. Alanya için bu rakamlar çok komik rakamlar ama bir türlü birlik ve beraberlik sağlanıp sorun çözülemiyor. Yine de umutsuz değilim son günlerde bu işin çözüleceğine inanıyorum" dedi.

#

26 Ağu 2010 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber