Alanya yıldızını arıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Genel Koordinatörü Necati Yıldırım, Antalya’nın 19 ilçesinde gelen taleplere göre yaz spor okulları açacaklarını söyledi

'YETENEKLERİ KEŞFEDECEĞİZ'

YAZ spor okulları hazırlıkları kapsamında Alanya’ya gelen AntalyaBüyükşehir Belediyesi Spor Genel KoordinatörüNecati Yıldırım "Çocuklarımız ve gençlerimizi sağlıklı bireyler olarak yetiştirmenin yanı sıra onlara hem spor bilinci aşılamak, hem de yetenekli olanları keşfedip iyi bir sporcu olarak yetiştirmek için bu tür faaliyetlere önem veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, çocuk ve gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere büyük önem veriyor. Başkanımızın talimatları doğrultusunda Antalya’nın 19 ilçesinde yaptığımız araştırma ve aldığımız talepler doğrultusundaki branşlarda spor okulları açacağız. Alanya’da da basketbol konusundaki talepler ön plana çıktı" dedi. 

'ALIŞKANLIK KAZANDIRACAĞIZ'

20 HAZİRAN'DAN
itibaren 75. Yıl Spor Salonu'nda kursların başlayacağını aktaran Yıldırım, "Okulumuzda Türkiye’nin önemli takımlarında oynamış antrenör Dilara Üşümüş görev yapacak. 7-14 yaş çocuklara yönelik basketbol okulu için ailelerin çocuklarını kaydetmelerini  bekliyoruz" dedi. Yıldırım, kendilerine tam destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e de teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, "Antalya Büyükşehir Belediyesi her alanda olduğu gibi yaz spor okullarının oluşturulması anlamında Alanya’da etkin bir çalışma yapacak. Amacımız çocuk ve gençlerimize sağlıklı bireyler olmanın önemini ve sporu bir yaşam tarzı haline getirme alışkanlığını kazandırmak. Bunda da başarılı olacağımızı ümit ediyorum" dedi. Basketbol Okulu için kayıt yaptırmak isteyenler Alanya Hizmet Birimi (511 96 96) ve Kestel Hizmet Birimi’ni (518 23 41) arayabilirler" dedi.  

13 Haz 2016 - 22:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber