Alanya ultra maratonla tanışacak

Alanya'da 24-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan 'Alanya Ultra Maraton' Yarışları için hazırlıklar başladı

ALANYA'DA ilk kez düzenlenmesi planlanan 64 kilometrelik 'Alanya Ultra Maraton' yarışlarının hazırlıkları başladı. Kızılkule’den başlayıp, Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, tarihi kervan yolları, Toroslar'ın zirvesine uzanan maraton macerası, başladığı yer olan Kızılkule'de sona erecek. Alanya Ultra Maratonu, 24-26 Mart 2017 tarihlerinde Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla Ahmet Arslan, Ethem Şeker ve Veysel Güler'den oluşan organizasyon komitesi tarafından gerçekleştirilecek. 

HERKES SAHİPLENMELİ

Organizasyon Komitesi Başkanı Ahmet Arslan, Alanya Ultra Maratonu kapsamında Taurus Dağ Maratonu (42 km), Keykubat Dağ Koşusu (20 km), Alaiye Halk Koşusu (5 km) ve Bayrak Yarışları'nın da (3 km) yapılacağını söyledi. Bu organizasyonun önümüzdeki yıllarda Türkiye ve Avrupa'nın önemli ultra maratonları arasında yer alacağına inandığını belirten Arslan, "Bu projeyle, Alanya'nın tüm güzelliklerini farklı bir şekilde sergilemeyi amaçlıyoruz. İstediğimiz standartlarda bir organizasyon gerçekleştirmemiz için Alanya'nın tüm kesimleriyle bu projeyi sahiplenmesi gerekir" dedi.

25 Eki 2016 - 22:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber