Akdeniz takımları dibe demir attı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası geride kalırken, Akdeniz'i Süper Lig'de temsil eden Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor ve Adanaspor küme düşme potasında yer aldı

Akdeniz takımları dibe demir attı
Haber albümü için resme tıklayın

BU sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk kez boy gösteren Aytemiz Alanyaspor, ligin 8. haftası sonunda 8 puanla 16. sırada yer aldı. Sezona 4-1'lik Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Turuncu-Yeşilli takım, 2. haftada Antalyaspor galibiyeti ile Süper Lig'deki ilk 3 puanını almıştı. Ardından Gençlerbirliği deplasmanında 0-0 berabere kalarak 1 puan daha alan Aytemiz Alanyaspor, Oba Stadyumu'nda 4. hafta konuk ettiği Trabzonspor'u da 3-0'la geçerek büyük ses getirmişti. Trabzonspor maçının ardından önce Adanaspor'a deplasmanda kaybeden, ardından kendi evinde Başakşehir'e farklı yenilen Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, Fenerbahçe ile de deplasmanda 1-1 berabere kalarak puanını 8'e yükseltmişti. Dün oynanan Bursaspor maçında iyi oyununa rağmen sahadan 2-0 mağlup ayrılan Aytemiz Alanyaspor, 8 puanda kaldı ve bu hafta kazanan Kasımpaşa'nın ardından 16. sıraya geriledi. 

ANTALYASPOR 3 PUANA HASRET

Akdeniz'in bir diğer temsilcisi olan Antalyaspor ise kötü gidişatını sürdürdü. Süper Lig'de bu sezon 3 puanla tanışamayan Kırmızı-Beyazlı ekip, sadece 3 kez berabere kalarak 3 puan toplayabildi. Ligin 8. haftasında son şampiyon Beşiktaş'a konuk olan Antalyaspor, sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılarak ligin en dibine demir attı. Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden bir diğer Akdeniz temsilcisi Adanaspor da bu hafta kaybetti. Deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olan Turuncu-Beyazlı ekip, rakibine 1-0 yenilerek 5 puanda kaldı. Bu sezon tek galibiyetini temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'dan alan güney ekibi, 2 kez de berabere kaldı.

23 Eki 2016 - 21:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber