Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a yanıt!

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın açıklamaları üzerine 'Aziz başkan haklı tabi ki..' diyerek sert bir yanıt verdi

SABAH Spor yazarı ve yorumcu Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. 
Çakar, Yıldırım'ın özellikle basın hakkındaki sert sözlerine verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı: 
"Aziz başkan haklı tabi ki. Alanya, Kayseri, Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor kayıplarının sebebi şerefsiz spor basınıdır." 
"Aziz başkan haklı tabi ki. Şampiyon Ersun Yanal'ı kovan ardından da ben olduğum sürece Ersun ve Aykut olamaz diyen de alkolik spor medyasıdır." 
"Aziz başkan haklı tabi ki. Ersun hocadan sonra İsmail Kartal'ı hoca yapan sonra onu da kovup Vitor'u getiren de spor medyasındaki köpeklerdir" 
"Aziz başkan haklı tabi ki. Vitor ve komisyoncu Terranao'yu getiren sonra Terranao'yu kovan, sakat Van Persie'yi transfer eden şerefsiz medyadır  
"Aziz başkan haklı tabi ki. Ligin başlamasına 3 gün kala Vitor'u kovup emekli olmuş Dick'i getirip ve ona bayramlarda izin veren de medyadır" 
"Aziz başkan haklı tabi ki. 3 Temmuz'da takımına sahip çıkan ama başarısızlıkta da protesto hakkını kullanan taraftarı medya bağırtmıştır" 
"Aziz başkan haklı tabi ki. Kovduğu ya da sattığı Sow, Stoch, Salih, Emenike gibi oyuncuları tekrar geri getiren de aşağılık medyadır." 
"Sonuç şu... Aziz başkan spor medyasına yine taciz ateşi açtı. Medyadaki arkadaşlar uykuda olduklarından obüs ile biraz karşılık vereyim dedim"

22 Eki 2016 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber