Adem Büyük'ten Galatasaray yorumu!

Kasımpaşa kaptanı Adem Büyük, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maç için "Galatasaray kazansa da biz daha etkiliydik" dedi

EVİNDE G.Saray’a 2-1 yenilen Kasımpaşa’da kaptan Adem Büyük, maçla ilgili açıklamalarda bulundu.  
Oyun genelinde kendilerinin daha etkili olduğunu belirten kaptan Adem, “Top G.Saray’daydı ama etkili ataklar geliştiren taraf bizdik. Rakip 2 golünün haricinde 1 korner attı, kalecimiz Ramazan da Yasin’in bir şutunu çıkardı. Onun dışında kalemizde etkili olamadılar. Biz daha etkiliydik. İyi mücadele ettik. Topla daha az oynamamıza rağmen girdiğimiz gol pozisyonları var özellikle ikinci yarıda üstün olan taraftık. Penaltıyı atabilseydim puan ya da puanlar da alabilirdik ama olmadı üzgünüm. Genelde bu tür maçları iyi oynayarak kaybediyoruz, bu şekilde devam edip toparlayacağız. 
‘AYNI KÖŞEYİ SEÇTİK’ 
Kaçırdığı penaltıyı da yorumlayan Adem Büyük, “Futbolcu penaltıyı atarken bir köşe seçer. Bazı oyuncular da kaleciye bakarak penaltı atar. Ben köşemi seçtim ama olmadı Muslera ile aynı köşeyi seçmişiz. Topa yavaş vurduğumu düşünmüyorum. Kaçırdığım için üzgünüm” dedi.

06 Ara 2016 - 08:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber