Adana Demir çirkefleşti

Final maçı öncesi hakemi etki altına almak için iftira kampanyası başlatan Adana Demirspor camiasına TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim yanıt verdi

TWITTER kullanıcısı TC Şerife Tekin, Adana BŞB Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Demirspor Başkanı olan kardeşi Sedat Sözlü'ye yönlendirdiği mesajında "Başkanım, Bülent Yıldırım, Mevlüt Çavuşoğlu'nun çalışanı. Bakanlıkta müfettiştir. Mevlüt Çavuşoğlu onu başmüfettiş yapmış, kankisi" dedi. Dim, bu mesaja Sözlü kardeşlere de yönlendirdiği şu yanıtı verdi: Yalan ve iftira. Bülent Yıldırım, Dışişleri Bakanlığı'nda değil Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda müfettiş. 
'BU YALANLAR YAKIŞMIYOR'
SEDAT Sözlü'nün de hakemden endişeli olduklarını belirtmesi, 'Adana Demirspor TV' adlı hesabın "Alanyalı MHK Başkanının kankası olan, Alanyaspor'un en kritik maçlarına atanan Bülent Yıldırım'ı istemiyoruz" şeklindeki mesajına da Dim'den şu yanıt gitti: Adana Demir camiasına bu yalan ve iftiralar yakışmıyor. Karabük'ün son iki maçına bakarsanız, hakemlerin şampiyonluğu nasıl Alanyaspor'dan alıp Karabük'e hediye ettiğini görürsünüz. Hakem hataları en çok Alanyaspor'u yaktı.

26 May 2016 - 22:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber