Abdullah Çetin’den TED’e övgü

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve Genel Sekreter Elay Özen, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında federasyonun çalışmalarına destek olan TED Alanya Koleji’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve Genel Sekreter Elay Özen, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında federasyonun çalışmalarına destek olan TED Alanya Koleji’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.  Ziyarette, 2011-IBSA Dünya Engeliler Olimpiyatı’nda gönüllü sorumluluk üstlenen TED’li öğrenci, veli ve öğretmenlere, federasyon başkanlığı tarafından onaylanmış resmi referans belgeleri sunuldu.
TED yerleşkesinde gerçekleşen törende, TED Alanya Koleji’nin Alanya adına sergilediği konukseverliğin unutulmaz nitelikte olduğunu söyleyen Abdullah Çetin, “Uluslararası düzeyde örnek gösterilen ve Dünya Engelliler Spor Organizasyonu toplantısında ismen anılan bir çalışma yaptınız. Bu hem sizi, hem Alanya’yı, hem de Türkiye’mizi onurlandıran bir tespittir. Federasyonum adına TED Alanya Koleji’ne sevgilerimi, teşekkürlerimi sunuyorum. Gelecek yıllarda da bu verimli işbirliğimizin sürmesini diliyorum” dedi.
TED Alanya Koleji Lise Müdürü Savaşkan İlmak da belge dağıtım töreninde Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve Genel Sekreter Elay Özen’e TED ailesi adına teşekkür etti. “Bu organizasyon öğrencilerimizin yaşama bakışını değiştirdi. Sosyal sorumluluk çalışmalarımızı uluslararası düzeye taşımak eşsiz bir deneyimdi. Kolejimizin misyonunu bu kadar açık ve etkileyici biçimde somutlaştırma olanağını bize sundukları için Federasyon’un saygıdeğer yöneticilerine, Sayın Başkan Çetin’e ve Genel Sekreter Elay Hanım’a müteşekkiriz. Sayın Başkan’ın duyguları bizim duygularımızı da tam olarak yansıtıyor; işbirliğimizi elbette geliştirerek sürdüreceğiz. Başta bu organizasyonda koordinasyon sorumluluğu üstlenen Sayın Nevra Giyik öğretmenimiz olmak üzere görev üstlenen tüm akademik ve destek personelimize, velilerimize, anlamlı katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.” diyen İlmak, öğrencilerinden de şimdi eriştikleri sorumluluk bilincini yaşam boyu sürdürmelerini istedi.

#

24 Şub 2012 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber