'2018'e damga vurur'

Hürriyet'in ünlü spor yazarı Uğur Meleke, Alanyasporlu Efecan'ı göklere çıkardı. Oyuncunun 2018'e damga vurabilecek 5 futbolcudan birisi olduğunu söyleyen Meleke "Susiç’in onu çok tutmasıyla bir daha formayı bırakmadı. Hem savaşçı, hem de çok yetenekli bir orta saha oyuncusu" ifadelerini kullandı

ÜNLÜ spor yazarı Uğur Meleke, Hürriyet'teki dünkü köşesinde geçtiğimiz yıl kalabalıkta kendini yeterince tanıtma fırsatı bulmayan yıldızlara yer verdi. Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Efecan Karaca'dan da övgü dolu sözlerle bahseden ünlü spor yorumcusu, Efecan'ın 30'una gelmeden büyük bir maceraya atılabileceğini iddia etti. İşte Uğur Meleke'nin Efecan ile ilgili yazdığı o yazı: "27’sine gelmiş tecrübeli bir oyuncunun bu yaştan sonra patlamasını beklemek biraz hayalci, biliyorum. Ama onda bir Jamie Vardy, bir Steve Savidan çıkışı hissettiğim için heyecan duyuyorum Efecan’la ilgili. Bu sezona kadar kariyerinde hiç Süper Lig maçı yoktu aslında. 25’inde Alanya’ya üçüncü kümedeyken transfer olmuş, üçüncü ve ikinci lig şampiyonluklarında büyük rol oynamıştı. İsmi Efecaninho olmadığı için Süper Lig’e gelince kulübeye mahkum oldu, ama yıldızların peş peşe sakatlanmasıyla kasım ayında kendini ilk 11’de buldu. Susiç’in onu çok tutmasıyla da bir daha formayı bırakmadı. Hem savaşçı, hem de çok yetenekli bir orta saha oyuncusu. Muazzam bir özgüveni var ve her geçen maç ondaki başka bir pırıltıyı seziyorsunuz. Bu hızla gelişirse, 30 olmadan daha büyük bir maceraya atılması olası."

23 Haz 2017 - 01:42 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber